divendres, 22 de febrer del 2019

Entrada 6: La Sol·licitud


DADES PERSONALS

Nom i cognoms: Núria Vilamitja            DNI: 12345689N         Adreça electrònica: nuriavilamitja123@hotmail.com        

Adreça: Les Rambles, 83, 2n 2a           Municipi: Vic               Codi Postal: 08500            Mòbil: 123456789         Telèfon: 987654321



EXPOSO
Hola, últimament, els vespres i nits tant dels caps de setmana com entre setmana, passen nois i noies joves, entre 16 i 20 anys a tocar els timbres de pis a altes hores de la matinada. Això provoca enfardament entre els veïns, i que moltes vegades, estiguis dormint i et despertin només per fer bromes amb els amics. L'altre dia, un veí va sortir al balcó, els va escridassar dient que no tornessin a venir i des d'aquell dia que venen diàriament per la zona i no ens deixen dormir. En aquests pisos hi vivim homes i dones que la majoria treballem i ens despertem d'hora entre setmana i a més tenim fills que també van a l'escola. A més, també hi viu gent gran, i crec que es una falta de respecte molt gran i que ens porta molts mals de cap a tot el veïnat només perquè el jovent rigui una estona. 

I, per tot això, us



SOL·LICITO: 
Que la policia local faci rondes de servei en aquesta zona de la ciutat, i especialment al voltant d'aquests pisos per tal de poder evitar que aquesta gent segueixi fent el mateix, i se'ls hi pugui donar un cop d'atenció per el que estan fent i, si cal, castigar-los.

La qual cosa espero obtenir. 
Lloc i data: Dimarts 24 de Març del 2020

Sr. Alcalde